П`ятниця, 26.04.2024, 03:30
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

Під час проведення Всеукраїнського місячника – 2019 завдяки акції «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом!» фонд бібліотечного медіацентру поповнився на 86 примірників. Щиро вдячні всім, хто долучився до акції. Особливо вдячні учениці 1-Б класу Вергун Ярославі та її мамі Ірині Валеріївні, випускниці нашої школи, які подарували 17 енциклопедичних видань та 20 книг за шкільною програмою та позакласного читання.

Просмотров:275 |

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек – 2019 серед учнів 1-10 класів пройшов фотоконкурс «Я + книга!». Дякуємо всім за участь! Переможці конкурсу будуть нагороджені на шкільних лінійках в актовій залі.

Просмотров:252 |

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - 2019 у бібліотечному медіаценрі учні 7-А класу презентували улюблені книги своїм однокласникам та рекомендували їх прочитати.

Просмотров:275 |

29 жовтня в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся семінар для заступників директорів з НВР закладів загальної середньої освіти. Під час проведення QR-квесту «Освітній простір школи, відкритої для всіх» учасники семінару ознайомилися з роботою бібліотечно-інформаційного медіацентру навчального закладу в умовах реформування Нової української школи. Відбувся і майстер-клас «3-D моделювання в бібліотеці». Учні 11-А класу Закрасняний Дмитро та Авдєєв Максим ознайомили учасників семінару з 3-D моделюванням, принципом роботи 3D-принтера, його можливостями та продемонстрували друк каподастра для гітари. ... Далі..

Просмотров:287 |

Незвичайний урок бібліотворчості пройшов з читачами 6-В класу. Школярі розфарбовували картинки-розмальовки та їх оживляли за допомогою додатку «Live Coloring» прорекламованого дитячим журналом «ВДГ».

Просмотров:283 |

Буккросинг з’явився в 2001 році. Новий цікавий рух було створено американським IT-фахівцем Роном Хорнбекером. Його ідея полягала в тому, що людина, прочитавши книгу, залишила її в громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро тощо) для того, щоб хтось інший зміг цю книгу знайти та прочитати. Кожен, хто приєднався до буккросингу, у свою чергу, повинен залишити власну книгу, можливо, вона потрапить до того, кому найбільше потрібна. Обмінятися улюбленими літературними творами можна, скориставшись «чарівною поличкою» на 1-му поверсі школи.

... Далі..

Просмотров:260 |

Користувачі бібліотечно-інформаційного медіацентру як справжні бібліотекарі обслуговували на абонементі читачів: записували вибрані книги та журнали у формуляри, радили, яку книгу прочитати, проводили бесіди біля книжкових поличок, допомагали вибирати книги. Із задоволенням побували у ролі бібліотекаря як дівчатка так і хлопчики.

Просмотров:269 |

Для користувачів бібліотечного медіацентру зявилася нова послуга «Караоке у бібліотеці». Під час перерви та в позаурочний час зі справжніми мікрофонами в руках, хлопці й дівчата мають можливість заспівати улюблену пісню караоке.Для декого бібліотека стала першою сценою, а хтось вже доволі професійно співав, але насолоду від цього музичного експерименту отримували абсолютно усі.

Просмотров:261 |

В учнівському колективі нашої школи поповнення. 30 учнів, що навчалися в загальноосвітній школі І ступеня №23, стали учнями 5-Г класу та читачами шкільного бібліотечно-інформаційного медіацентру. Під час проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек – 2019 завітали новачки на свій перший бібліотечний урок. Учні ознайомилися з правилами користування бібліотекою, каталогами, картотеками, довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки, з дитячими періодичними виданнями, з книжковою виставкою «І слово. І музика. І душа». Учні переглянули  ... Далі..

Просмотров:279 |

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 20 21 »