П`ятниця, 26.04.2024, 21:37
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

 

 

8 травня  учнів 2-7 класів взяли активну участь у щорічному конкурсі «Рядки обпалені війною», приуроченому до Дня пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Зі вступним словом до конкурсантів звернулася Оксана Володимирівна Щербань (Вязова), член Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум». Поетеса продекламувала власний вірш «В житті не бачила війни…», який ... Далі..

Просмотров:301 |

 

 

До Всесвітнього дня книги й авторського права серед учнів 5-А, 6-Г та 7-Б класів проведено бібліотечний урок «Від книги – до інформаційних технологій». Під час уроку школярі дізналися про історію виникнення свята та стали учасниками майстер-класу «3- ... Далі..

Просмотров:317 |

 

 

В бібліотечно-інформаційному центрі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 окрім головної цінності – книги, з’явився креативний публічний простір із новою диво-технікою – 3D-принтером, який було подаровано на ювілей школи начальником управління і освіти Білоцерківської міської ради Ю.Ф.Петриком.

... Далі..
Просмотров:283 |

Із радістю та гордістю зустрів своїх читачів бібліотечно-інформаційний центр. 69 учнів 2-7 класів взяли активну участь у щорічному конкурсі «Шевченківські читання – 2019». Конкурсанти ознайомилися з книжковою виставкою «Тарас Григорович Шевченко – великий народний поет і художник». На зустріч з конкурсантами завітала член Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум», переможець Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча Гора» - Оксана Володимирівна Щербань-Вязова. Переможці конкурсу будуть нагороджені на шкільних лінійках. ... Далі..

Просмотров:317 |

25 лютого, в день народження Лесі Українки, в бібліотечно-інформаційному центрі 45 учнів 2-7 класів взяли активну участь у щорічному конкурсі декламаторів «Леся Українка вустами читачів». Оцінювали юних виконавців журі: член Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум», переможець Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча Гора», фестивалю «Поетична зима», автор збірок поезій «Душа мовчання ... Далі..

Просмотров:320 |

 

 

Знання та творчість здатні прикрасити життя. Під таким девізом в бібліотечно-інформаційному центрі серед дівчаток 5-х класів проведено інтегровані уроки трудового навчання, вчитель Осауленко Олена Василівна. Юні рукодільниці ознайомилися з літературою та періодичними виданнями, що допоможуть їм опанувати різні техніки рукоділля на уроках технології та в плануванні роботи з виконання проекту. < ... Далі..

Просмотров:342 |

Стало доброю традицією відзначати 14 лютого в бібліотечно-інформаційному центрі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Міжнародний день дарування книжок. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля. З вдячністю, зі смаколиками зустрічали в бібліотеці всіх учасників акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Найактивнішими дарувальниками стали читачі 3-В класу, класний керівник Рябченко Оксана Олексіївна, яка теж подарувала бібліотеці сучасний бестселер. Щиро вдячні учням, вчителям, батькам, хто відгукнувся і став дарувальником. Будемо вдячні і тим, хто збирається долучитися до акції.

Просмотров:314 |



В актовій залі БЗШ №20 серед учнів 9-11 класів відбулася літературно-мистецька ... Далі..

Просмотров:347 |

Розважально-пізнавальні екскурсії до бібліотечно-інформаційного центру пройшли серед учнів 1-А, 1-Б, 1-В класів. Першокласники ознайомилися з фондом бібліотеки, постійно діючими книжковими виставками, дитячими періодичними виданнями, серіями книг «Веселка», «Сонечко», «Промінець», «Дивограй», «Граймося та навчаймося», «Чому так буває?», «Вінні та його друзі», взяли участь у мультимедійній вікторині «Відгадай казку» та продивилися мультиплікаційний фільм «В бібліотеці».

 

Просмотров:403 |

4 грудня, в День інформатики, серед читачів 2-х класів у бібліотечно-інформаційному центрі пройшли розважальні бібліотечні уроки «Мої друзі – Книга і Комп’ютер».

Просмотров:336 |

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 20 21 »