П`ятниця, 29.03.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

 

 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Не залишається осторонь і бібліотечно-інформаційний медіацентр Білоцерківської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №20 з інклюзивною формою навчання, яка вчить мистецтву жити, пізнавати світ, працювати й успішно інтегруватися в суспільство. Серед  користувачів бібліотеки учні з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах та за індивідуальною формою навчання. ... Далі..

Просмотров:177 |

Бібліотечні заходи місячника за посиланням

http://biblioteka20.ucoz.ua/index/vseukrajinskij_misjachnik_shkilnikh_bibliotek/0-77

 

 

Просмотров:182 |

 

 

Із радістю та гордістю зустрів своїх читачів бібліотечно-інформаційний медіацентр.  85  учнів  1-7 класів  взяли активну  участь у щорічному конкурсі «Шевченківські читання – 2020». Традицію щорічного конкурсу « ... Далі..

Просмотров:255 |

 

На шкільних лінійках серед учнів 1-7 класів відбулося нагородження переможців конкурсу "Леся Українка вустами читачів - 2020"

Просмотров:441 |

 

 

До 149 річниці від Дня народження Лесі Українки 59 учнів 1-7 класів взяли активну участь у щорічному конкурсі читців  «Леся Українка вустами читачів – 2020». Традицію щорічного конкурсу «Леся Українка вустами читачів» підтримали першокласники Нової української школи. Оцінювали юних виконавців член Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум», переможець Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча Гора», ... Далі..

Просмотров:249 |

 

Серед учнів  4-Б, 4-В, 4-Г класів у бібліотечно-інформаційному медіацентрі  пройшли уроки пам’яті «Герої не вмирають!», під час яких школярі ознайомилися з подіями 30 листопада 2013 – лютого 2014 року на Майдані Незалежності,  ознайомилися з книжковою виставкою «НЕБЕСНА СОТНЯ: Герої не вмирають...», подивилися відео та поіменно згадали загиблих героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, взяли участь у вікторині-кросворді «Слава!»  

Просмотров:239 |

 

11 лютого 2020 року серед учнів  7-Б та 7-В класів проведено бібліотечний медіаурок до Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Під час заходу учні склали зображення із пазлів «10 золотих правил безпеки в Інернеті для дітей», подивилися відеороліки та фото про протидію булінгу у закладах освіти та кібербулінгу в Інтернеті. Підсумком зустрічі стало створення хмари тегів «Ми за безпечний Інтернет».

Просмотров:313 | | Комментарии (0)

5 лютого користувачі 1-9 класів бібліотечно-інформаційного медіацентру підтримали акцію "Всесвітній день читання вголос".

Просмотров:288 | | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »