Вівторок, 14.05.2024, 22:57
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

Екскурсія першокласників до бібліотеки.

 

4 жовтня весело та цікаво провели свою першу зустріч з бібліотекою учні 1-А класу (класовод Голоско Т.М.), 1-Б (класовод Голубенко О.Д ... Далі..

Просмотров:529 | | Комментарии (0)

Відкриття Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

 

В рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек  3 жовтня в  бібліотечно-інформаційному центрі школи стартував тре ... Далі..

Просмотров:480 | | Комментарии (0)

  29-30 вересня 1941р.

Україна вшанує 75-ті роковини трагедії Бабиного Яру на державному рівні
 В бібліотечно-інформаційному центрі учні школи мали нагоду ознайомитися з книгою ... Далі..

Просмотров:604 | | Комментарии (0)

       

26 квітня  під час проведення «Тижня книги» у бібліотечно-іформаційному центрі радо зустріли гостя, ліквідатора аварії на ЧАЕС у 1986 та 1989 роках В.М.Васьковського. Віктор Михайлович бойовий офіцер, має звання полковника, учасник війни в Афганістані. Він написав книгу «Роман у прозі», яка розповідає про події Афганської війни. Два примірники книги, з автографом, письменник подарував читачам бібліотеки.

Просмотров:420 | | Комментарии (0)

Чи знаєш ти, світе, як сиво ридає полин?

 

26-го квітня 2016 року годинник життя відраховує 30 років від дня найбільшої техногенної катастрофи в історії людства – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. 26-те квітня 1986 рік… Дата, яка пронизує серце гострим болем. З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, бібліотечно-інформаційним центром Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20, для учнів 8-11 класів, проведено літературно-музичний урок-реквієм «Чи знаєш, ти світе, як сиво ридає полин?». Зі сцени актової зали лунали літературно-поетичні рядки у виконанні  одинадцят ... Далі..

Просмотров:421 |

У фойє школи для учнів1-11 класів, вчителів, батьків, бібліотечними працівниками  проведено виставку-презентацію «Голодомор 1932-1933 роки. Без права на забуття».  Під час відвідування виставки зав. бібліотекою Сич О.В. розповідала школярам про Голодомор, про факти Геноциду українського народу, їх основні передумови і причини, ознайомила учнів з «Законом про п’ять колосків» та загальною кількість людських втрат України від Голодомору. А також  повідомила, що 26 листопада 1998 року парламентом України встановлено День пам`яті жертв голодомору, який буде щорічно відзначатися в кожну четверту суботу листопада та закликала 28 листопада о 16.00 разом з усією Україною схилити голо ... Далі..

Просмотров:539 |

"Без права на забуття" 

     Під такою назвою серед учнів 7-Б, 8-А, 8-Б класів бібліотечно-інформаційним центром проведено уроки пам’яті на знак вшанування невинних жертв Голодомору 1932-1933 років. 
Школярі ознайомились з національною трагедією – Голодомором українського народу, його причинами та наслідками. Учням демонструвалися відеофільми,  фотодокументи, відеокліпи з піснями про Голодомор. Захід проводився з мультимедійним супроводом. Підготувала урок пам’яті зав. бібліотекою Сич О.В.
     28 листопада 2015 року о 16 годині Україна схилить голови у загальнонаціональній хвилині мовчання на знак вшану ... Далі..

Просмотров:416 |

Серед учнів 3-х класів проведено бібліотечні уроки “Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті».  Сич О.В. ознайомила читачів з дитячими періодичними виданнями для молодшого шкільного віку та провела бенефіс-презентацію дитячого журналу “Професор Крейд”. Завдяки батькам читачів 1-11 класів бібліотечно-інформаційний центр отримав в дарунок підписку на 18 дитячих періодичних видань. А учениця 2-В,  інклюзивного класу, Селіхова Влада подарувала бібліотеці три номери журналу «Професор Крейд». На бібліотечний урок завітав разом із мамою учень 1-А, інклюзивного класу, Повшедний Євген. Школярі  вибрали дитячі періодичні видання для домашнього читання. 

Просмотров:545 |

В актовій залі на шкільних лінійках серед учнів 1-7 класів, відбулося нагородження переможців щорічних бібліотечних конкурсів: «Так чудово виглядає мир» та «Дитячі ілюстрації до улюблених книг». Нагороджували переможців заступник директора з НВР Чичикало О.Ф. та зав. бібліотекою Сич О.В. Гран-прі  конкурсу отримали:  Шерметинська Дарина (2-А кл.), Карев Кирило (2-Б кл), Фещенко Анна (2-Б кл.), Гавриляко Єлизавета (2-Б кл.), Главак Валерія (4-В кл.), Дергалюк Вікторія (5-А кл.), Здановська Анастасія (7-А кл.), Писнюк Анастасія (1-В кл.), Прокопчук Катерина (1-Б кл.), Кривенький Назар (1-В кл.).

Просмотров:457 |

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »