Вівторок, 14.05.2024, 11:38
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

До дня народження Лесі Українки в бібліотечно-інформаційному центрі учні 1-7 класів взяли активну участь у щорічному конкурсі декламаторів «Леся Українка вустами читачів». Серед членів журі конкурсу була письменниця рідного краю Оксана Щербань.

 

Просмотров:362 |

Під час проведення з 15 по 21 лютого Тижня Мужності та патріотизму в бібліотечно-інформаційному центрі для учні 5-11 класів демонструвалася книжкова виставка «Вклоняємося доземно українському солдату» приурочена до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до Дня Героїв Небесної Сотні. Під час проведення виставки учні ознайомилися з книгами про трагічні події афганської війни, героїв Небесної сотні, героїв та учасників АТО.

Просмотров:414 |

У бібліотечно-інформаційному центрі для одинадцятикласників проведено бібліотечний урок "Каталоги й картотеки - гордість це бібліотеки". Бібліотечні працівники ознайомили учнів з довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки та провели з ними практичне заняття.

 

Просмотров:428 |

 В Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20 серед учнів 6-7 класів був проведений патріотичний квест «День державності України», присвячений річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта незалежності України. Бібліотечно-інформаційний центр підготував  для учасників заходу книжкову виставку-вікторину «Це твоя і моя Україна». Форма проведення заходу дозволила максимально задіяти різні можливості учнів, щоб дати відповіді на запитання  про країну, в якій ми живемо, з різноманітних тематичних завдань, присвячених історії України, та використати  бібліотечно-бібліографічні знання школярів.

 

Просмотров:619 |

21 листопада у бібліотечно-інформаційному центрі  проведено Уроки пам’яті до Дня Гідності та Свободи. Під час яких учні 5-Б, 5-А, 8-Б, 8-В, 6-А, 7-А класів разом з бібліотекарями Сич О.В., Сапунковою Г.І. та вчителем історії Ільніцькою С.В. згадали події 2013 року на Майдані Незалежності, загиблих героїв Небесної сотні, воїнів АТО, переглянули відеокліпи, ознайомилися з книжковою виставкою «Україна понад усе. Герої не вмирають». На вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні читачі бібліотеки взяли участь у вікторині-кросворді «Слава героям».  

Просмотров:397 |

З 1 по 31 жовтня 2016 року бібліотечно-інформаційним центром проведено третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2016 під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів». Під час місячника для учнів 1-11 класів організовоно бібліотечні уроки, екскурсії до бібліотеки, зустрічі з письмениками П.І.Розвозчиком та Оксаною Щербань, книжкові виставки сучасної дитячої літератури, мультимедійні презентації книг, уроки доброти «Добро починається з тебе», акцію «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом», фотоконкурс «Я із книгою дружу», конкурс відеокліпів про книгу, конкурс поезій «Мій друг книга», конкурс малюнків «Мій улюблений казковий герой», поетичну естафету «Книга - джерело мудрості». Під час проведення шкільних лі ... Далі..

Просмотров:646 |

Фотоконкурс "Я із книгою дружу!"

Просмотров:373 |

Третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2016 проходить під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів»

20 жовтня в бібліотечно-інформаційному центрі, серед учнів 1-5 класів проведено конкурс поезії «Твій друг – книга». Як почесного гостя та члена журі, на конкурс була запрошена письменниця Оксана Щербань. Під час презентації своєї дитячої  збірки поезій «Із райдуги водичка» конкурсанти весело та цікаво, разом  із поетесою, провели фізкультхвилинку. Надзвично душевно та емоційно звучали поетичні рядки про книгу у виконанні юних читачів. Переможці конкурсу будуть нагородженні грамотами на шкільних лінійках.

Просмотров:410 |

 

В бібліотечно-інформаційному центрі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 розчинила свої двері літературно-поетична вітальня «Душа зігріта словом». Десятикласники радо зустріли дорогих гостей: члена Національної спілки письменників України, лауреата Білоцерківської міської літературно-мистецької премії імені Івана Нечуя-Левицького, члена Золотого фонду Білої Церкви, переможця Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 1997», «Заслуженого вчителя України», автора збірок поезій «Коні волі» (1996), «На долонях подорожника» (1998), «Земля світовида» (2004), «Ластівчине зілля» (2007), «Божий дарунок» (2008) - Петра Іларіоновича Розвозчика та члена Всеукраїнської творчої спілки  «Літературний форум», переможця фестивалю «Поетична зима» та Міжнар ... Далі..

Просмотров:381 |

Урок доброти «Людина починається з добра».

 

5 жовтня учні 2-А (класовод Куницька Н.М.), 2-Б (класовод Погоріла С.А.), 2-В (класовод Гарвасюк О.В.)  класів с ... Далі..

Просмотров:453 | | Комментарии (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »