Четвер, 25.04.2024, 07:13
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

25.04.2024, 07:13
Головна » 2017 » Грудень » 4 » Тепло наших долонь і серця – українському солдату!
06:06
Тепло наших долонь і серця – українському солдату!

 

 

До Дня Збройних сил України бібліотечно-інформаційний центр Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 підготував літературно-поетичну вітальню «Тепло наших долонь і серця – українському солдату!». На свято завітали почесні гості:

Андрій Степанович Кириченко – фронтовий поет, офіцер ЗСУ, майор 72 ОМБригади ім. Чорних Запорожців; Охріменко Олександр Петровичофіцер ЗСУ, підполковник, командир 3-го батальону 72 ОМБригади ім. Чорних Запорожців, чий батальон обороняв шахту Бутівка і південну частину Авдіївки; Олена Вікторівна Мокренчук – прес-офіцер 72 ОМБригади ім. Чорних Запорожців, волонтер, редактор бригадної газети «Честь і воля»; Анатолій Іванович Гай – письменник, журналіст, заступник голови українського фонду культури. Олена Олександрівна Лісовенко – голова громадської організації «Ради матерів та дружин учасників АТО», волонтер, мама випускника нашої школи 2007 року Лісовенка Артема Володимировича, учасника АТО.

З вдячністю, урочисто, душевно для захисників України звучали літературно-поетичні рядки у виконанні ведучих Осауленко Вікторії та Осауленко Ірини, звучав «Гімн 72 ОМБригади ім. Чорних Запорожців», демонструвалися відеофільми «Пісні народжені в АТО» та книжкова виставка «Вклоняємося доземно українському солдату». Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих в зоні АТО.

Після урочистої частини кожен з гостей розповів школярам про свою діяльність, поділився спогадами з фронту. Найприємнішою частиною зустрічі стали вірші Андрія Кириченка, які він читав особисто. Несподіванкою для офіцерів бригади стала звістка про те, що серед присутніх на зустрічі були більше 15 учнів, чиї батьки служили або служать в 72 ОМБр. Гості подарували бібліотечно-інформаційному центру школи два примірники поезій майора Кириченка, підбірку бригадних газет «Честь і воля», книгу «Чорні перемагають. Спомини про прадідів козацтва 72-ї бригади», домовилися про подальшу співпрацю у вихованні патріотичної молоді білоцерківщини.

Читачі шкільного бібліотечно-інформаційного центру вдячні Андрію Кириченку за його подарунокзбірку фронтової поезії «От така війна...». Вже сьогодні, збірка користується попитом серед школярів та вчителів.

Учнівському та педагогічному колективам за чeсть було познайомитися з такими чудовими людьми особисто! Чeсть для всієі нації, що нас захищають такі талановиті, мужні воїни! Дякуємо Вам!

Переглядів: 358 | Додав: biblioteka20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0