П`ятниця, 19.04.2024, 23:24
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

 

Отримувати подарунок завжди приємно. Для бібліотекарів надзвичайно приємно і радісно отримувати в дарунок нові книги, особливо, якщо це книги бестселери дитячого настрою і справжнє задоволення для багатьох читачів. А як горять очі у школярів, коли вони беруть нову книгу до рук? Ці погляди, відчуття неможливо передати, їх потрібно бачити і відчувати. Оскільки школярі 5-11 класів перебувають на дистанційному навчанні, активними учасниками акції «Подаруй бібліотеці книгу!» стали молодші школярі. Щиро вдячні нашим читайликам, їх класни ... Далі..

Просмотров:125 | | Комментарии (0)

 

8 лютого 2022 року  у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». З цієї нагоди  для школяриків 2-А класу (кл. кер. Карпенко Т.В.), 2-Б класу (кл. кер. Голубенко О.Д.), 2-В класу (кл.кер. Рябченко О.О.), 2-Г класу (кл. кер. Борисова О.В.) у бібліотеці пройшли медіауроки.  Під час яких маленькі читачі дізналися про правила безпечного користування Інтернетом, дивилися мультиплікаційний фільм «Безпечний Інтернет», отримали поради через мульт ... Далі..

Просмотров:126 | | Комментарии (0)

22 січня наша країна відзначає величне національне свято - День Соборності України. З цієї нагоди у бібліотечно-інформаційному медіа центрі серед учнів 3-А класу (кл. кер. Куницька Н.М.), 4-В класу (кл. кер. Смоголь Л.В.), 7-В класу (кл.кер. Ільніцька С.В.) пройшли пізнавально-виховні години державності «Соборна мати – Україна, одна на всіх  як оберіг». Учасники заходу дізналися  про історію виникнення свята, ознайомились з історичними фактами про Україну, книжковою виставкою «22 січня & ... Далі..

Просмотров:162 | | Комментарии (0)

Зустріч Нового року – це казкове свято на яке з нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають і дорослі, і малі. Новорічні дива подарувала своїм читачам і бібліотека.  Учні 4-а, 4-Б, 5-А, 5-В, 5-Г, 5-Д, 6-Г, 6-Д, 7-Г класів  ознайомилися з книжковою виставкою «В зимових звичаях, традиціях народів світу ти Україну рідну пізнавай!», стали учасниками інтелектуальної гри «Новорічні дива дарує бібліотека», подивилися відео «Парад Дід Морозів на планеті», станцювали «Танці зігріванці», взяли у ... Далі..

Просмотров:140 | | Комментарии (0)

Вперше в Україні  з 13 до19 грудня відбувається Національний тиждень читання під гаслом «Знайди свою книжку!»

 

Бібліотечно-інформаційний медіацентр запрошує своїх користувачів до бібліотеки та взяти участь у заходах до Національного тижня читання.

Ми допоможемо кожному знайти свою книжку!

Хай читачів в Україні стає біль ... Далі..

Просмотров:137 | | Комментарии (0)

До Міжнародного дня з прав людини у медіацентрі БО ліцею №20 для учнів 5-А класу (кл. кер. Лашманова Л.О.) 8-В класу (кл. кер. Куницька О.В.), 10-Б класу (кл. кер. Гончар Т.Б.).  проведено медіауроки  «Твоє право, твій обов’язок». Під час заходу читачі ознайомилися з правами та обов’язками людини, з Конвенцією ООН про права дитини, книжковою виставкою правознавчої літератури, продивилися відеофільми «Уроки від шкільних офіцерів поліції про права, обов’язки та як себе захистити», взяли участь у інтелектуальній гр ... Далі..

Просмотров:141 |

30 років тому 31 891 742 осіб узяли участь у Всеукраїнському референдумі за незалежність України. З них 90,32% проголосували “за” й підтримали Акт проголошення незалежності від 24 серпня 1991 року.

Тільки після 1 грудня 1991 року Україну почали визнавати інші країни світу: 2 грудня – Польща і Канада,  ... Далі..

Просмотров:200 |

 

 

Цього року виповнюється 100 років від часу першого масового голоду в Україні 1921–1923 років та 75 років від масового голоду 1946–1947 років. Український інститут національної пам'яті оприлюднив короткі ролики, щоб нагадати про два масові голоди, жертвами яких стали сотні тисяч українців.

... Далі..

Просмотров:140 |

 

 

 

Вітаємо переможців мистецького конкурсу «Краєвиди рідного краю» Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - 2021.

Просмотров:119 |

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »