Середа, 24.04.2024, 11:14
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » Архів матеріалів

 

14 лютого – це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день дарування книг. А для нашого медіацентру традиційно це день, сповнений радісних зустрічей і подарунків. Щиро вдячні нашим читачам, їх класним керівникам, батькам, хто 14 лютого, у Міжнародний день дарування книг, взяв участь у акції та засвідчив свою любов і повагу до книги та бібліотеки. Переданим в дар книгам, ви подарували нове життя та справжнє задовол ... Далі..

Просмотров:151 |

 

 Міжнародний день дарування книг. Він об’єднує всіх, хто любить читати. Цього дня дарують книги друзям та незнайомцям, віддають їх бібліотекам, школам, дитячим будинкам, лікарням чи просто залишають твори друку у людних місцях. Започаткувала цей День засновниця сайту дитячої книги американка Еммі Бродмур. Її ініціативу підтримали родичі, знайомі, колеги, друзі з соціальних мереж. І вже невдовзі добра справа розійшлася по світу. В Україні вона теж прижилася.

Дарування книг бібліотеці школи – це наша давня традиція, форма та надійне джерело поповнення фонду.& ... Далі..

Просмотров:96 |

 

7 лютого в День безпечного Інтернету 2023 – «Разом для найкращого Інтернету» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету, серед здобувачів освіти 8-А, 8-В, 10-А, 10-Б, 11-А класів у бібліотечно-інформаційному медіацентрі БО ліцею №20 пройшли бібліотечні інтегровані уроки «Користувачі бібліотечно-інформаційного медіацентру за безпечний Інтернет!». Школярі ознайомилися з правилами безпечного Інтернету та посібником для інтернет-користувачів, продивилис ... Далі..

Просмотров:52 |

 

1 лютого у Міжнародний день читання вголос колектив Білоцерківського опорного ліцею №20 взяв активну участь у флешмобі «Читаємо вголос із задоволенням щодня».  Під час проведення заходу багато читачів виявили бажання перевірити свою техніку читання вголос.  Найкращий результат показали читачі: Трунденко Ірина, 5-Г кл. – 206 слів, Головчук  Ілля, 4-Б кл. – 136 слів, Рябоконь Аріна, 3-А кл. – 117 слів, Бернацький Андрій, 4-В кл. – 116 слів, Колісник Катерина, 3-Вкл. – 111 слів, Наталуха Владисл ... Далі..

Просмотров:64 | | Комментарии (0)

 

Зустріч Нового року – це казкове свято на яке з нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають і дорослі, і малі. Новорічні дива подарувала своїм читачам і бібліотека.  Учні 4-А (кл. кер. Куницька Н.М.), 4-Б (кл. кер. Погоріла С.А.), 4-В (кл. кер. Гарвасюк О.В.) класів  ознайомилися з книжковою виставкою «В зимових звичаях, традиціях народів світу ти Україну рідну пізнавай!», стали учасниками інтелектуальної гри-вікторини «Новорічні дива дарує бібліотека», подивилися відео «Пар ... Далі..

Просмотров:69 |

 

8 грудня 2022 року у бібліотечно-інформаційному медіацентрі пройшли інтегровані уроки з предмету «Я досліджую світ» для першокласників 1-А (кл.кер. В.П.Мацькевич), 1-Б (кл.кер. О.В.Аргат), 1-В (кл.кер. Л.В.Смоголь). Маленькі школярики ознайомилися зі шкільною бібліотекою, поняттями «абонемент», &l ... Далі..

Просмотров:130 |

 

До Дня Збройних Сил України пройшли патріотичні медіа уроки серед учнів 7-Б, 7-В, 10-А, 10-Б, 11-А, 11-Б, 11-В класів. У кінозалі медіацентру відбувся перегляд  фільму «Історія створення Збройних Сил України». Школярі ознайомилися з книжковою виставкою «Вклоняємося доземно українському солдату» та стали учасниками інтелектуальної гри-вікторини «Слава нації! Сла ... Далі..

Просмотров:146 |

 

17 та 18 лютого 2022 року всі школи України проводять Всеукраїнський урок з медіаграмотності – як частину невідкладних заходів з консолідації українського суспільства, що були затверджені Указом Президента та постановою Уряду до Дня Єднання від 14 лютого. В часи відкритого доступу до інформації медіаграмотність – це не тільки навичка орієнтації в медіапросторі. Її мета – виховати в дитині критичне мислення, щоб вона змогла навчитися користуватися інформацією.

... Далі..

Просмотров:155 | | Комментарии (0)

 

Сьогодні, 16 лютого, вперше в Україні на державному рівні відзначають нове державне свято – День єднання. З цієї нагоди в медіацентрі БО ліцею №20 для учнів 1-Б класу (кл. кер. Гончаренко О.І.), 6-Г класу (кл. кер. Івахненко В.В.), 9-Г класу (кл. кер. Мельник М.І.) проведено патріотичні медіауроки державності «Об’єднані Україною». Учасники заходу виконали гімн України, переглянули інформаційне від ... Далі..

Просмотров:128 |

« 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 »