Субота, 20.04.2024, 10:04
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту


Форма входу


Крилаті вирази


Гімн книзі
Книга - джерело знань.

З ручаїв – ріки, з книжок – знання.

Хліб наснажує тіло, книга – розум.

Книга – міст у світ знань.

Розум без книги, що птах без крил.

З книгою подружишся, розуму наберешся.

Книги читати - усе знати.

Одна книга тисячі людей навчає.

Книга для дітей, що волога для полів.

Книга не пряник, а дітей до себе манить.

Книгу читають не очима, а розумом.

Книга корисна, коли її читають.

Дім без книги – день без сонця.

Книгу читай, розуму набирай.

Знання – сонце, книга-вікно.

У домі без книги, як без вікон, темно.

Кому книга - розвага, а кому - навчання.

Книга – твій друг, без неї, як без рук.

Хороша книга – свято.

Весела книжка – твоя радість.

День без книги, що обід без хліба.

Книга – дзеркало життя.



Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


БО ліцей №20



Електронна бібліотека
----ДОН КОДА













Дитячі журнали











Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Flag Counter

Головна » 2014 » Жовтень » 10

Зав. бібліотекою Сич О.В. ознайомила першачків з дитячими періодичними виданнями шкільної бібліотеки, презентувала серію книг «Вінні: Граймося та навчаймося та Чому так буває?», ознайомила з книжковою виставкою «Новинки подарункової літератури», школярі взяли активну участь у грі-вікторині «Відгадай казку»

Просмотров:522 |

Для учнів 5-х класів пройшов бібліотечний урок “Дитячі періодичні видання для середнього шкільного віку». Читачі бібліотеки стали активними учасниками бенефісу дитячого журналу “Професор Крейд”. Завдяки батькам читачів 1-11 класів бібліотечно-інформаційний центр отримав в подарунок підписку дитячих періодичних видань.

Просмотров:636 |

До Всеукраїнського Дня бібліотек в бібліотечно-інформаційному центрі відбувся «День відкритих дверей».  Під час бібліотечного уроку школярі ознайомилися з книжковою виставкою «На хвилинку зупинись, на новинку подивись» та взяли участь у віртуальній подорожі дитячими періодичними виданнями для середнього шкільного віку.  Разом із бібліотекарем Сич О.В. учні здійснили захоплюючу віртуальну мультимедійну подорож  серією енциклопедичних видань «Дітям про все на світі». П’ятикласники ознайомилися з новою, досі невідомою й цікавою інформацією, яка відкриває дорогу до різних галузей знань та нових звершень.

Просмотров:475 |

Майже у всіх народів є улюблені рослини-символи.  А у нас, українців, — верба й калина. Для учнів в бібліотечно-інформаційному центрі провено виховний захід «Без верби й калини нема України». Під час заходу лунали пісні, декламувались вірші, демонструвалася мультимедійна презентація. Для кожної дитини кущ калини став етнонаціональним символом України, що уособлює красу, кохання, материнство, кров, безсмертність роду, вогонь, національне відродження, жіночість, життя, любов до Батьківщини. Це символ етнічної культури українського народу, цвіт його душі, осердя козацького духу, знак національного єднання.

Просмотров:529 |